Hotel Envi 3*, Valona, Albanija, letovanje 2022

by nikola

ALBANIJA letovanje 2021

VALONA LETO 2021 ALBANIJA

Hotel ENVI ***

 

Valona je treći najveći grad u Albaniji i veoma je popularan i među našim turistima. Poseduje nekoliko prelepih plaža poput Radime, Orikuma, Pulebarda ili Narta. Za koju god da se odlučite, napravićete pravi izbor jer se nalazi na samoj liniji između Jadranskog i Jonskog mora. Njeno bogato istorijsko antičko nasleđe potiče iz VI veka pre nove ere, a ostaci zidina koje su okruživale Alonu (nekadašnji i još jedan naziv grada), se nalaze u centru grada. Valona zajedno sa ostrvom Sazan i poluostrvom Karaburn drži ključeve Otranskog prolaza. Posebna privlačnost Valone je luka iz koje polaze feriboti koji povezuju Albansku rivijeru sa Grčkom i Italijom Kupanje i uživanje na plažama u ovom delu Albanije moguće je već od kraja aprila.

Hotel Envi, Valona, Albanija, letovanje 2021.

Hotel Envi – se nalazi u Valoni i poseduje privatnu plažu, na 9 km od Kuzum Babe. Ovaj hotel sa 3 zvezdice ima klimatizovane sobe i e recepciju koja radi 24 sata. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu i obezbeđen je besplatan parking. Sobe u hotelu imaju TV ravnog ekrana. Neke sobe su sa pogledom na more, a svaka soba sadrži balkon. Sobe za goste sadrže garderober i sopstveno kupatilo. Gosti smeštaja mogu uživati u američkom doručku. Gosti takođe mogu uživati u aktivnostima u i oko Vlore, poput ribolova.

Napomena Covid-19:
Poštovani klijenti, obaveštavamo Vas da usled Covid-19 pandemije postoji mogućnost da na destinaciji na kojoj putujete važe posebna pravila, a zbog Vaše lične bezbednosti koje je predvidela Vlada države u kojoj se nalazite. Ta pravila mogu se odnositi i na smeštajnu jedinicu u kojoj se nalazite, na njen način opremljenosti kuhinje u studijima i apartmanima, način zamene posteljina, peškira, ponude hrane i pića.
Usled situacije sa korona virusom, ovaj objekat preduzima korake kako bi zaštitio zdravlje gostiju i osoblja. Stoga određene usluge i sadržaji možda nisu u potpunosti ili uopšte dostupni.
Hvala na razumevanju.

U PRPREMI ZA LETO 2021

 

You may also like